Dakkapel & Dakopbouw

Een dakkapel en dakopbouw zorg voor meer ruimte en licht.

Meer woonruimte nodig, maar verhuizen geen optie? Een dakkapel of dakopbouw kan de oplossing zijn. U creëert meer ruimte en extra lichtinval, waardoor de zolderetage een volwaardige woonlaag wordt; beloopbaar en leefbaar.

Naast de extra ruimte, zorgt een dakkapel of dakopbouw ook voor een verfraaiing van het buitenaanzicht. Onder bepaalde voorwaarden is een dakkapel aan de achterzijde van de woning vergunningsvrij. Voor een dakopbouw of dakkapel aan de voor- en zijgevel is wel een omgevingsvergunning (bouwvergunning) vereist. Wij adviseren u graag.

Ruimte en extra lichtinval

Is een dakkapel in uw geval geen optie, maar wilt u wel graag meer licht en ventilatie? Dan is een dakvenster misschien een goede optie. Deze zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen, dus voor ieder wat wils.

Sinds 1799 is JP Leguijt dé aannemer in de Zaanstreek en omgeving. Deskundig, ervaren én betrouwbaar. Altijd met kwaliteits- en servicegarantie, een goede prijs/kwaliteitverhouding en een 100% transparante werkwijze. En uiteraard met volledige ontzorging tijdens het (ver-) bouwen.

Aanbouw berekenen

Wilt u de kosten berekenen van een aanbouw? Gebruik dan onze aanbouw calculator
Bereken hier de kosten van een uitbouw

Bouwen met vertrouwen

Lees hier onze reviews op onafhankelijke vergelijkingssite van aannemers & bouwbedrijven

Download onze brochure

Klik op onderstaande afbeelding en download direct.

Brochure bouwbedrijf JP Leguijt Krommenie

Volg ons op Facebook

Wij zijn aangesloten bij