Verbouwingen

Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand te verbouwen of te renoveren? Of is uw woning toe aan onderhoud of uitbreiding? Bouwbedrijf JP Leguijt heeft de kennis en capaciteiten om de bouw, verbouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand uit te voeren.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Tips om de juiste vakman te kiezen

Bij het verbouwen heeft u te maken met verschillende vakmensen, zoals: loodgieter, stukadoor, elektricien, etc. Wij kunnen alle werkzaamheden voor u coördineren, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Bouwen of verbouwen kost geld en hoe kies je de juiste vakman. Onderstaand vier belangrijke tips om u op weg helpen.

  1. Vraag meerdere vrijblijvende offertes aan om te vergelijken.
  2. Ga in zee met bedrijven die zijn aangesloten bij een brancheorganisatie en die consumentenvoorwaarden hanteren.
  3. Kijk welke garanties van toepassing zijn op de producten en de montage.
  4. Vraag om referenties.

Offertes vergelijken

Zorg ervoor dat u bij alle bedrijven precies dezelfde werkzaamheden in de offerte laat verwerken. Appels met peren vergelijken is immers lastig. En natuurlijk wilt u achteraf niet worden geconfronteerd met onverwachte extra kosten. Daarom specificeren wij in een offerte alle werkzaamheden tot in de kleinste details, zodat u als klant exact weet waar u aan toe bent.

Juist dit complete en duidelijke overzicht heeft er in de praktijk al vaak toe geleid dat – op het eerste gezicht -gunstiger geprijsde offertes, na vergelijking minder gunstig bleken. Een lage prijs is weliswaar aantrekkelijk om de keuze op te baseren, maar kijk ook goed naar omschrijvingen en werkcondities.

Sinds 1799 is JP Leguijt dé aannemer in de Zaanstreek en omgeving. Deskundig, ervaren én betrouwbaar. Altijd met kwaliteits- en servicegarantie, een goede prijs/kwaliteitverhouding en een 100% transparante werkwijze. En uiteraard met volledige ontzorging tijdens het (ver-) bouwen.

Aanbouw berekenen

Wilt u de kosten berekenen van een aanbouw? Gebruik dan onze aanbouw calculator
Bereken hier de kosten van een uitbouw

Bouwen met vertrouwen

Lees hier onze reviews op onafhankelijke vergelijkingssite van aannemers & bouwbedrijven

Download onze brochure

Klik op onderstaande afbeelding en download direct.

Brochure bouwbedrijf JP Leguijt Krommenie

Volg ons op Facebook

Wij zijn aangesloten bij