Inspectie & onderhoud

Om prettig te kunnen wonen en werken, is het belangrijk dat uw woning of bedrijfspand in goede staat is. En dat ook blijft. Een goed onderhouden pand draagt bij aan het comfort en behoudt zijn waarde. Wilt u de technische staat van uw woning of bedrijfspand weten? Laat JP Leguijt een preventieve inspectie uitvoeren. Bijvoorbeeld van uw gevels, kozijnen, dakwerk, goten en/of vloeren.

Onderhoudsplan

Regulier en vakkundig onderhoud voorkomt vroegtijdige veroudering van uw woning of bedrijfspand. Met een onderhoudsplan verkeert uw pand jarenlang in topconditie. Houtrot, lekkende dakgoten, achterstallig schilderwerk of kapot leidingwerk. U heeft er geen omkijken naar. Een onderhoudsplan neemt u alle werkzaamheden uit handen. Het gaat hierbij niet alleen om schilderwerk, maar ook om mogelijk onderhoud en reparatie aan gevels, daken, dakkapellen.

Pluspunten op maat

Een onderhoudsplan is maatwerk. Afgestemd op uw specifieke situatie en wensen. U bepaalt zelf welke werkzaamheden wel en niet onder het onderhoudsplan vallen en de gewenste periode (doorgaans 10 jaar). Het onderhoudsplan is er voor elke type woonhuis of appartementencomplex in een straal van 50 km rond Zaanstad.

Pluspunten

  • Geen zorgen om onderhoud gedurende lange periode
  • Vast aanspreekpunt en alles onder één dak
  • Vakwerk met kwaliteitsgarantie
  • Niet duurder dan regulier onderhoud
  • Professioneel en betrouwbaar
  • Garantie op afgeleverd werk

Heeft u vragen of wilt u een afspraak voor een service inspectie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder!

Sinds 1799 is JP Leguijt dé aannemer in de Zaanstreek en omgeving. Deskundig, ervaren én betrouwbaar. Altijd met kwaliteits- en servicegarantie, een goede prijs/kwaliteitverhouding en een 100% transparante werkwijze. En uiteraard met volledige ontzorging tijdens het (ver-) bouwen.

Aanbouw berekenen

Wilt u de kosten berekenen van een aanbouw? Gebruik dan onze aanbouw calculator
Bereken hier de kosten van een uitbouw

Bouwen met vertrouwen

Lees hier onze reviews op onafhankelijke vergelijkingssite van aannemers & bouwbedrijven

Download onze brochure

Klik op onderstaande afbeelding en download direct.

Brochure bouwbedrijf JP Leguijt Krommenie

Volg ons op Facebook

Wij zijn aangesloten bij