Levensloopbestendig wonen

Levensloopbestendig wonen is een overkoepelend begrip voor een woning die geschikt is of eenvoudig geschikt is te maken voor bewoning tot op hoge leeftijd, ook in geval van fysieke handicaps of chronische ziekten. Een woning waarin men qua voorzieningen comfortabel oud kan worden.

Levensloopbestendig wonen? En levensloop bestendige woning is zodanig ingericht met voorzieningen dat u tot op hoge leeftijd comfortabel kan wonen.

Comfortabel oud(er) worden

Het is verstandig als huizenbezitter te kijken wat nodig is om comfortabel ouder te worden. Zorg zo vroeg mogelijk voor het levensloopbestendig maken van uw woning. Daarbij gaat het niet alleen om aanpassingen voor minder validen (wmo), een verlaagde keuken ofweghalen van drempels, maar ook om toepassen van Domotica en aanbrengen van isolatie. Aanpassingen die het wooncomfort verhogen en waar u nu al en heel lang van kunt profiteren.

Aanpassingen voor levensloopbestendig wonen

Levensloopbestendige veranderingen in huis kunnen zijn:

  • Begane grond voorzien van slaapkamer met badkamer.
  • Verwijderen van obstakels zoals dorpels, te smalle deurkozijnen.
  • Verbreden van doorgangen.
  • Aanbrengen van isolatie voor aangenamer binnenklimaat.
  • Aanpassingen van schakelaars op de juiste hoogte en bereikbaarheid.
  • Toepassen van Domotica (= de integratie van technologie en diensten ,ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven).

En mocht u toch verhuizen dan is een levensloopbestendige woning met voorzieningen sneller verkocht. Heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder!

Sinds 1799 is JP Leguijt dé aannemer in de Zaanstreek en omgeving. Deskundig, ervaren én betrouwbaar. Altijd met kwaliteits- en servicegarantie, een goede prijs/kwaliteitverhouding en een 100% transparante werkwijze. En uiteraard met volledige ontzorging tijdens het (ver-) bouwen.

Aanbouw berekenen

Wilt u de kosten berekenen van een aanbouw? Gebruik dan onze aanbouw calculator
Bereken hier de kosten van een uitbouw

Bouwen met vertrouwen

Lees hier onze reviews op onafhankelijke vergelijkingssite van aannemers & bouwbedrijven

Download onze brochure

Klik op onderstaande afbeelding en download direct.

Brochure bouwbedrijf JP Leguijt Krommenie

Volg ons op Facebook

Wij zijn aangesloten bij