Vorige maand zijn de resultaten van het, door Bouwend Nederland gehouden, klanttevredenheidsonderzoek bekend geworden. En we zijn er trots op! Bouwbedrijf JP Leguijt scoort een 8,5. “Dat u als bouwer uw klanten naar tevredenheid helpt, was al bekend. Maar dat uw klant zó tevreden was, dat was zelfs voor ons een verrassing.”

Klanten beoordelen Bouwbedrijf JP Leguijt met een 8,5 als rapportcijfer

 

Tevreden klanten Bouwbedrijf JP Leguijt Krommenie

Voor ons niet. Tevreden klanten zijn voor ons van levensbelang en daar besteden wij tijd en aandacht aan. Daarnaast zien wij de tevredenheid van klanten als een belangrijke graadmeter voor de kwaliteit van ons werk. En dan is een 8,5 een cijfer om trots op te zijn en een cijfer dat ruimte biedt voor nog meer tevredenheid bij onze klanten. Met de resultaten van het onderzoek gaan we de komende maanden aan de slag om onze dienstverlening nog beter te maken.

Over Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. De organisatie verenigt en verbindt 4.300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken zich hard voor vernieuwing in de bouw en infra.

Naast Bouwend Nederland zijn wij ook aangesloten bij Bouwgarant; het grootste keurmerk in de bouw met 1450 aangesloten bouwbedrijven. Veel particulieren en bedrijven uit de Zaanstreek kiezen bewust voor een bouwbedrijf met het keurmerk van BouwGarant, want BouwGarant biedt driemaal zekerheid:

  1. Kwaliteit
    Alle deelnemers worden periodiek getoetst dus u weet zeker dat u met een bonafide partij in zee gaat die zijn zaakjes op orde heeft.
  2. Garantie
    U kunt voor extra zekerheid kiezen door de garantie af te sluiten. Mocht een aannemer zijn verplichtingen niet nakomen dan bent u als klant daarvoor verzekerd.
  3. Vangnet
    Alle deelnemers zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Bovendien kunt u ook altijd bij de Servicedesk van BouwGarant terecht. U staat er dus niet alleen voor.