Saendelft in Assendelft is de grootste uitbreidingswijk van Zaanstad. Een wijk waarbinnen van diverse woonstijlen gebruik wordt gemaakt met als centraal middelpunt het winkelcentrum. In 2000 werd het eerste huis op de Vinex-locatie opgeleverd. Veel van deze eerste bewoners willen nu meer ruimte met een aanbouw, erker of dakkapel.

 

Licht, ruimte en woongenot

Naast de extra ruimte die een aanbouw of erker binnenshuis creëert, zorgt het ook voor verfraaiing van het buitenaanzicht. Het plaatsen van een erker of aanbouw vraagt kennis, precisie en vakmanschap van de aannemer. Welke materialen zijn geschikt, wat zijn de keuzemogelijkheden voor ramen en kozijnen en is een bouwvergunning noodzakelijk.

 

Aanbouw van een woning in Seandelft Assedelft door aannemer bouwbedrijf JP Leguijt

 

Kwaliteitsgarantie

Sinds 1799 zijn wij dé aannemer in de Zaanstreek en omgeving, dus ook voor Saendelft. Deskundig, ervaren én betrouwbaar. Altijd met kwaliteits- en servicegarantie, een goede prijs/kwaliteitverhouding en een 100% transparante werkwijze. En uiteraard met volledige ontzorging tijdens het (ver-) bouwen. Wij zijn aangesloten bij BouwGarant en worden periodiek getoetst door een onafhankelijke instelling. Dit biedt u de zekerheid van vakmanschap en betrouwbaarheid.

 

Meer licht, ruimte en woongenot

Wilt u meer licht, ruimte en woongenot of een afspraak over de mogelijkheden om uw woning aan te passen aan uw wensen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.