BouwNu heeft op basis van klantenreviews de prijzen voor Beste Bouwer en Beste Verbouwer 2017 uitgereikt. Met gemiddeld een 9,8 hebben wij de prijs voor Beste Verbouwer in de wacht gesleept. Super trots op ons team en groot dank aan onze klanten!

Ons geheim?

“Het zit in mijn karakter om goed en duidelijk te communiceren. Van offerte tot oplevering houden we goed contact met onze klanten. Van de simpelste dingen tot de uitgebreide uitzoekvragen. Ik reageer direct op een vraag en ik koppel terug wat de klant wil. Ik verwacht dat ook van leveranciers, want dan kan ik het onder controle houden. Onze medewerkers zijn zelfstandig en oplossingsgericht en daar laat ik ze vrij in.”

BouwNu heeft op basis van klantenreviews de prijzen voor Beste Bouwer en Beste Verbouwer 2017 uitgereikt. Met gemiddeld een 9,8 hebben wij de prijs voor Beste Verbouwer in de wacht gesleept.

Jan Piet Leguijt ontvangt uit handen van directeur Edwin Groot van bouwnu.nl de prijs voor Beste Verbouwer 2017

Over Bouwnu

De prijzen zijn toegekend in drie categorieën en voor alle categorieën gold een minimum van 10 reviews. Op Bouwnu.nl, de reviewsite voor de woningbouw, geven consumenten een review op basis van hun ervaringen met de nieuwbouw of verbouw van hun woning.

Meer lezen?