Badkamers

Is uw huidige badkamer aan een opknapbeurt toe of voldoet de huidige indeling niet meer aan uw wensen en eisen? Een renovatie of verbouwing, volgens onderstaande mogelijkheden, is dan de oplossing.

  • Vernieuw het sanitair en kitwerk.
  • Kies andere kleuren voor wandtegels en vloer voor een nieuwe frisse uitstraling.
  • Richt de badkamer volledig anders in.
  • Plaats de badkamer ergens anders in uw woning.

 

Badkamer verbouwen of renoveren?

Het verbouwen of renoveren van een badkamer doet u niet dagelijks en bij werkzaamheden aan de badkamer komt vaak net iets meer kijken dan bij een normale verbouwing. Leidingen moeten gelegd of verlegd worden, tegels gezet en soms wanden verplaatst. Bovendien vraagt de hogere vochtigheidsgraad in een badkamer een goede ventilatie om schimmel en vochtproblemen te voorkomen.

Staat u op het punt om uw badkamer te verbouwen of te renoveren? Zorg er dan voor dat uw badkamer is voorzien van de nieuwste technologieën en er de komende 15 jaar weer tegenaan kan.

 

Sinds 1799 is JP Leguijt dé aannemer in de Zaanstreek en omgeving. Deskundig, ervaren én betrouwbaar. Altijd met kwaliteits- en servicegarantie, een goede prijs/kwaliteitverhouding en een 100% transparante werkwijze. En uiteraard met volledige ontzorging tijdens het (ver-) bouwen.